Úvodní stránka  >  Novinky  >  Informace o změnách platných od 1. 6. 2018

Informace o změnách platných od 1. 6. 2018

Vážení zákazníci,

vysoké palivové příplatky, zdražování přepravného a v neposlední řadě složité celní odbavování hromadných zásilek nás přiměli zamyslet se nad celým systémem odesílání z USA. V rámci zvyšování kvality služeb jsme se rozhodli, že ve stávajícím roce 2018 výrazně zkvalitníme a hlavně zrychlíme naše služby. Jak jste si jistě všimli, nově se objednávky asistovaného nákupu dělí na soukromé a obchodní. Soukromé objednávky budeme expedovat hromadně za zvýhodněné ceny přepravy  o 20% levnější než je standardní ceník. Během kalkulace objednávky asistovaného nákupu Vám budou naúčtovány imporní poplatky. Importní poplatky zajistí bezproblémové celní odbavení v EU a doručení na adresu zákazníka bez jakýchkoliv dalších doplatků a poplatků. Nově budou asistované nákupy zajišťovány za fixní sazbu $15, nikoli procentuální provizí.

 Všechny ostatní objednávky, tedy objednávky pro přeposlání a obchodní objednávky asistovaného nákupu se budou posílat přímo na příjemce za stadnardní ceny poštovného, viz kalkulátor. Příjemci si sami budou zajišťovat celní odbavení a sami budou zodpovědni za vyměřená cla a daně. Zásilky do účtované hmotnosti 8 kg budou zasílány expresně společností DHL (doručení do 2-3 dnů od odeslání - nezahrnuje celní odbavení). Zásilky nad 8 kg účtované hmotnosti pak společností FedEx. Expresní doprava u zásilek nad 8 kg je možná po domluvě.

Výše zmíněné vstoupí v platnost dne 1.6.2018. Do tohoto data je možné si z USA vyexpedovat zásilky ještě za staré ceny a starým způsobem. Kalkulátor dopravy a ceník služeb již zobrazuje ceny, které budou účtovány od 1.6.2018.

Děkujeme, tým www.shipexus.com